Belties Bospark - type Beltieshoeve, Bouwnummer 477

Koopsom

€ 89.950 vrij op naam

Woonopp.

50 m2

Omschrijving

Midden in het mooie Overijsselse Vechtdal ligt het gezellige vakantiepark de Kleine Belties. Een mooie locatie dichtbij het centrum van Hardenberg. De Kleine Belties staat in de omgeving bekend als dé plek om het hele jaar door te genieten en te ontspannen.

De Kleine Belties is een dorp op zich: u vindt er onder andere een recreatiesuper, een buiten- en binnenzwembad en een zwemvijver. In en om de Plaza zijn diverse horecagelegenheden gevestigd, zoals een restaurant, een snackbar, een bruin café en een terras. De kinderen kunnen er overdekt spelen.

In 2017 is er gestart met een update van het huidige bungalowpark. De oude bungalows worden in fases vervangen door nieuwe chalets. In het voorjaar van 2017 zijn de eerste nieuwe chalets geplaatst. Het gaat hierbij om drie types: ‘De Rheezerhoeve’, 'Beltieshoeve' en ‘De Heemserstee’. Deze chalets staan in een unieke, bosrijke omgeving.

Naast het Bospark is in de afgelopen jaren chaletpark ‘n Kaempmanshoek gerealiseerd. Hier zijn 65 kavels gerealiseerd voor luxe chalets. Er zijn nog een aantal staplaatsen naar keuze beschikbaar voor uw eigen chalet. Deze staplaatsen hebben de volgende faciliteiten:

* 25 ampère stroom
* Vaste gasaansluiting
* Water- en rioolaansluiting
* CAI-aansluiting
* Gebruik wifi mogelijk
* Huurkavel

Bent u geïnteresseerd? Bel, mail of kom gerust een keer langs voor een kop koffie bij ons op kantoor! Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de mogelijkheden en voorwaarden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 89.950 vrij op naam
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woning
Bungalow

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m2
Inhoud
130 m3

Indeling

Aantal kamers
1 kamers

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Vakantiepark De Kleine Belties

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over het project Vakantiepark De Kleine Belties