Soort woonhuis

bungalow, vrijstaande woning

Koopsom

Vanaf € 89.950 v.o.n.

Woonoppervlak

50 m2
Perceeloppervlakte
1 m2
Inhoud
175 m3

Omschrijving

**RecreatiebungalowType Beltieshoeve**

- Koopsom € 89.950,-
- woonoppervlak 45,5 m2 plus 5,40 m2 inpandige bergruimte.

Extra te leveren:
- Tuinhuisje € 8.950,-
- Compleet inventaris € 6.850,-

Belties Bospark
Het “Belties Bospark” is een deel van het Vakantiepark waar luxe mobiele recreatiebungalows** geplaatst worden. Deze bungalows staan midden in de prachtige Overijsselse natuur. Vanuit uw bungalow geniet u van de prachtige natuur en ervaart u het echte buitenleven.

De bungalows worden midden in de natuur geplaatst. De kavels wordenop een natuurlijke manier aangelegd. Alle bungalows worden in dezelfde stijl gemaakt, u kunt wel kiezen uit verschillende modellen.

Alle modellen hebben een luxe uitstraling en zijn van veel gemakken voorzien zoals, een Intergas CV ketel, luxe badkamer, complete keuken met combimagnetron, vaatwasser, koelkast en diepvriesladekast. De slaapkamers zijn voorzien van bedden en kasten. In de berging is een aansluiting voor wasmachine en droger.

De Bospark bungalows worden verdiept geplaatst en aangesloten op 25 ampère stroom, water, gas, riolering, CAI en wifimodem. De onderkant wordt dichtgezet met Sandwich platen voor een goede isolatie. De infrastructuur rondom de bungalow wordt door ons aangelegd met bestrating en planten.


Bent u geïnteresseerd? Bel, mail of kom gerust een keer langs voor een kop koffie bij ons op kantoor! Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de mogelijkheden en voorwaarden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

*De op deze pagina getoonde afbeeldingen en inrichtingen van reeds gebouwde bungalows kunnen afwijken van het originele ontwerp.
**De bungalow is een recreatiebungalow. Dit houdt in dat de bungalow niet bestemd is voor permanente bewoning.

Lees meer...

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Belties Bospark - type Beltieshoeve in het project Vakantiepark De Kleine Belties