Header

Activiteiten voor jong & oud

Heerlijk genieten voor iedereen op vakantiepark 'de Kleine Belties'!

Header

Activiteiten & mogelijkheden

Tijdens de schoolvakanties zorgt het recreatieteam weer voor voldoende vermaak. Voor ukkies, stoere jongens en meiden, maar ook voor volwassenen worden er spetterende activiteiten georganiseerd. Onder andere: KnutselFrutsels, sporttoernooien, zeskamp, spannende spooktochten en het wekelijkse bijbeluurtje. Elke dag wordt afgesloten met een gezellig slaapmutsje voor de allerkleinsten. Elk seizoen staan deze, en vele andere activiteiten, weer op het programma.
Vakantie op Vakantiepark "De Kleine Belties", heerlijk genieten! In de vernieuwde horeca faciliteiten kun je genieten van een kopje koffie, een lekker softijsje tot aan een heerlijk menu van onze kaart. Aan alles is gedacht, speelruimte voor de kids en natuurlijk gratis gebruik van wifi in de horeca. Een mooie en gezellige plek om te genieten en te ontmoeten. Wij ontvangen jullie graag in onze horeca.

Plaza
De plaza is de verzamelplaats van veel van onze faciliteiten. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor het nuttigen van een kop koffie met een heerlijk stuk appelgebak of gezellig een glas wijn drinken bij de open haard. In de ijs/snoephoek is er volop keuze, ook softijs en milkshakes behoren tot het assortiment.

Overdekt zwemmen
Sinds een aantal jaren kunt u bij ons lekker zwemmen in een overdekt zwembad! Een superleuke attractie is de glijbaan van 40 meter die een spectaculair buitenom heeft en u vervolgens laat uitkomen in de uitglijbak. Ook de allerkleinsten krijgen hier hun eigen 'coole' plek! Het hoogste punt is gereserveerd voor twee mooie whirlpool baden. Boekt u uw vakantie op De Kleine Belties, dan is het gebruik van het zwembad voor het hele gezin gratis.

Plezier in de buitenlucht
Op familiepark De Kleine Belties is volop speelplezier voor de kinderen. Naast het super leuke recreatieteam dat tijdens de schoolvakanties zorgt voor leuke en gezellige activiteiten zijn er ook nog andere leuke dingen die je kunt doen op ons park.

Springkussen
Haast niet te missen bij het binnenrijden van het park. Het grote springkussen, altijd een feest. Even lekker de energie kwijt door te springen op het springkussen.

Speeltuintjes
Overal verspreid op het park zijn er speeltuintjes te vinden met schommels, een glijbaan of zandbak. Veel klim en klauter plezier!

Pannakooi
Sinds 2018 hebben wij een eigen pannakooi! Super leuk om lekker in te voetballen en te basketballen. De pannakooi ligt vooraan het veld bij het springkussen.

Sportvelden
Even lekker voetballen, op de Ponyweide is het voetbalveld waar met alle vrienden lekker gevoetbald kan worden. Ook een volleybalveld mag natuurlijk niet ontbreken.
Ook worden er veel leuke activiteiten georganiseerd op de verschillende velden.