Header

Over ons

Vakantiepark De Kleine Belties, is een familiepark gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal.

Header

Over de Kleine Belties

Vakantiepark De Kleine Belties, is een familiepark gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. In 70 jaar is “De Kleine Belties” van een boerencamping uitgegroeid tot een vakantiepark met veel faciliteiten zoals een moderne horeca en een overdekt zwembad. Tijdens de schoolvakanties is er een enthousiast Recreatieteam met activiteiten voor het hele gezin. In het voor- en naseizoen is het een ideale plek voor de 55 plussers en jonge gezinnen.
Het park kenmerkt zich door een christelijke signatuur. Op zondag zijn bepaalde faciliteiten gesloten en kunt u optimaal genieten en ontspannen in een ongedwongen christelijke sfeer.

Belties Bospark
Het “Belties Bospark” is een deel van het Vakantiepark waar luxe mobiele bungalows geplaatst worden. Deze bungalows staan midden in de prachtige Overijsselse natuur. Vanuit uw bungalow geniet u van de prachtige natuur en ervaart u het echte buitenleven.
De bungalows worden midden in de natuur geplaatst en op een natuurlijke manier aangelegd. Alle bungalows worden in dezelfde stijl gemaakt, u kunt wel kiezen uit verschillende modellen.

Alle modellen hebben een luxe uitstraling en zijn van veel gemakken voorzien zoals, een Intergas CV ketel, luxe badkamer, complete keuken met combimagnetron, vaatwasser, koelkast en diepvriesladekast. De slaapkamers zijn voorzien van bedden en kasten. In de berging is een aansluiting voor wasmachine en droger.

De Bospark bungalows worden verdiept geplaatst en aangesloten op 25 ampère stroom, water, gas, riolering, CAI en wifimodem. De onderkant wordt dichtgezet met Sandwich platen voor een goede isolatie. De infrastructuur rondom de bungalow wordt door ons aangelegd met bestrating en planten.