Vakantiepark De Kleine Belties wint voor de tweede keer op rij de Gouden Zoover Award.

16 januari 2019

Afgelopen week werd Vakantiepark De Kleine Belties uit Hardenberg opnieuw bekroond met een Gouden Zoover Award. De Zoover Awards worden elk jaar tijdens de vakantiebeurs in Utrecht uitgereikt. Voor De Kleine Belties is dit de tweede keer op rij dat zij een Gouden Zoover Award hebben gewonnen.

Mede-eigenaar Sietse Hakkers vertelt: "Deze prijs is voor ons extra bijzonder omdat het een publieksprijs betreft. De Gouden Zoover Award wordt gegeven op basis van recensies. Om in aanmerking te komen moet je sowieso hoger dan een 9 scoren. Wij zijn dan ook erg dankbaar dat onze gasten ons beoordelen met dit mooie rapportcijfer. Afgelopen jaar vierden wij met onze gasten onze 70ste verjaardag, een mooie afsluiting van dit jubileumjaar hadden wij ons niet kunnen wensen"
 
Vakantiepark De Kleine Belties maakt zich met een nieuw gedeelte op het park klaar voor de toekomst. Dit jaar zijn wij begonnen aan fase 2 van ons nieuwe Bospark, wij doen ons best om dit hoge rapportcijfer vast te houden en onze gasten elk jaar weer opnieuw te verrassen!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vakantiepark De Kleine Belties?

Bekijk ook het project Vakantiepark De Kleine Belties

In verkoop
custom media
Meer informatie

Vakantiepark De Kleine Belties

Hardenberg

50m - 65m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend