Chalets huidige fase uitverkocht, nieuwe fase in voorbereiding!

27 mei 2021

Start verkoop Q1 2022.

De nieuwe chalets op Bospark De Kleine Belties staan volop in de belangstelling! Alle reeds gebouwde chalets zijn in de afgelopen periode verkocht!
Daarnaast zijn er ook diverse chalets verkocht op nieuwe kavels waarvoor de infrastructuur in de loop van dit jaar gereed komt. Deze chalets moeten nog gebouwd worden, sommige nog dit jaar en andere worden pas in 2022 geleverd. Helaas voor u zijn deze chalets dus reeds verkocht c.q. gereserveerd. Maar ...

Er komt een nieuwe fase!
Er komen echter nog nieuwe kansen om een mooi chalet aan te schaffen op Bospark De Kleine Belties! U moet dan nog wel even geduld hebben tot begin 2022.
Er is namelijk een nieuwe fase in voorbereiding met kavels waarvoor de infra-structuur nog aangelegd moet worden. Dat kost tijd. Daar komt nog bij dat de chaletbouwer door de succesvolle verkoop qua bouwplanning vol zit tot najaar 2022.

We hopen in Q1 van 2022 te kunnen starten met de verkoop van chalets in de nieuwe fase (huur)kavels op het park. U kunt dan kiezen uit verschillende modellen chalets waarbij u inspraak heeft t.a.v. indeling en grootte. De chalets worden dan eind 2022 resp. in 2023 geplaatst en geleverd inclusief inventaris, bestrating en tuinaanleg. Ook in de nieuwe fase zullen de modellen qua uitstraling en uitvoering aansluiten bij de reeds gebouwde chalets.

U kunt zich alvast op de projectwebsite of op NieuwWonen Hardenberg inschrijven als belangstellende voor een chalet in de nieuwe fase. U ontvangt dan t.z.t. van ons bericht zodra de verkoop van de nieuwe fase van start gaat. Ook ontvangt u van ons een nieuwsbrief als er eerder ontwikkelingen te melden zijn. Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vakantiepark De Kleine Belties?

Bekijk ook het project Vakantiepark De Kleine Belties

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Vakantiepark De Kleine Belties

Hardenberg

50m - 65m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend