Actie proefslapen Bospark Kleine Belties Hardenberg

05 april 2019

Hoe is dat nu eigenlijk, je tweede thuis op De Kleine Belties. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op een nacht proefslapen in een luxe bungalow. De winnaar maken we in mei bekend. 

Vanuit uw recreatiebungalow geniet u van de prachtige omgeving en ervaart u het echte buitenleven.
De bungalow waarin uw een nachtje verblijft staat midden in de natuur. De bungalow heeft een luxe uitstraling en is van veel gemakken voorzien zoals, een Intergas CV ketel, luxe badkamer, complete keuken met combimagnetron, vaatwasser, koelkast en diepvriesladekast. De slaapkamers zijn voorzien van bedden en kasten. In de berging is een aansluiting voor wasmachine en droger.


Over De Kleine Belties
Vakantiepark De Kleine Belties, is een familiepark gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. In 70 jaar is “De Kleine Belties” van een boerencamping uitgegroeid tot een modern vakantiepark met veel faciliteiten zoals diverse horecavoorzieningen en een overdekt zwembad.


De Kleine Belties is een dorp op zich: u vindt er onder andere een recreatiesuper, een buiten- en binnenzwembad en een zwemvijver. In en om de Plaza zijn diverse horecagelegenheden gevestigd, zoals een restaurant, een snackbar, een bruin café en een terras. De kinderen kunnen er overdekt spelen.Tijdens de schoolvakanties is er een enthousiast Recreatieteam met activiteiten voor het hele gezin. In het voor- en naseizoen is het een ideale plek voor de 55 plussers en jonge gezinnen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vakantiepark De Kleine Belties?